tiistai 12. huhtikuuta 2011

Mikä viikonloppu!


Mulla oli siis niin kiva viikonloppu! :) Perjantai oli jo töistä vapaa ja sillon oli ohjelmassa vähän treenailuja, Hulluja Päiviä sekä mummulla käynti. Treeneissä meinas taas mennä hermot ihan totaalisesti tohon yhteen. Alkutreenit meni taas vaan haahuiluksi, mutta loppua kohti saatiin apinan aivotkin taas mukaan ja sitä myöten myös ihan hyviä toistoja tehtyä. Hyppytekniikkatreeneissä se keskittyy touhuun ihan eri tavalla ja on miljoonakertaa paremmin kuulolla, mistälie johtuu? Myös keinulla saatiin hyviä toistoja tehtyä. Ongelmaksi siinä meinasi vaan muodostua se, että kun päätettiin että nyt lopetetaan, Vauhti kerkesi aina uudestaan karkaamaan keinulle. Tuli siis tehtyä muutama ylimääräinen toisto... :D

Mutta sitten itse viikonloppuun. :) Lauantaina vein pikkukoirat aamusta siskolle hoitoon ja lähdin kohti Inkoota, Vauhdin kasvattajaa. Pitkälle en päässyt, kun ensimmäinen pysähdys oli jo Lempäälässä, jossa oli seuramme järjestämä Anja Lehtiön koulutus. Sitä jäin hetkeksi seuraamaan. Kyllä harmitti, että se oli suunnattu vain kolmosluokkalaisille, koska tykkään tosi paljon Anjan tavasta kouluttaa. Olisi ollut kiva osallistua Vauhdinkin kanssa.
Sitten joskus iltapäivällä päästiin viimein Inkooseen ja voi että oli kiva nähdä Eraa ja sen koiralaumaa sekä tietenkin niitä neljää Vauhdin (puoli)sisarusta. <3 Oliko hei vähän sulosia! Oli tosi kiva myös että Era näki Vauhtia vähän enemmän. Vauhti ei ollut paljon yhtään kiinnostunut pennuista, vaikka niin luulin, mutta oma äiti kyllä sai huomiota sitäkin enemmän. :D Sori Hymy! Iso kiitos vielä Eralle!

Vauhti ja Hymy-äiti


Vauhti korvakarvakäsittelyssä :D


Eralta matka jatkui Helsingin keskustaan hyvälle ystävälle, jossa oltiin yötäkin. Vauhti oli onneksi niin väsynyt äitinsä jahtaamisesta, että nukkui koko illan. :)Varsin hieno citykoira se muutenkin oli, kakkasi mm. jonkun hienostoravintolan pääovien eteen (onneksi su aamuna, jolloin se oli kiinni). :D
Sunnuntaina käytiin vielä kotimatkalla Jennalla ihastelemassa Hanin ja Shokin pentuja. En olekaan vielä koskaan nähnyt niin nuoria shelttipentuja. Jennallekin iso kiitos kun saatiin tulla. :)
Niin ja tulihan Vauhdille sunnuntaina myös vuosi ja 4kk täyteen. Se olis enää 2kk kisaikään... Hui!

Maanantaina Vauhdilla oli Laioksen käsittely ja saatiin viimein puhtaat paperit. Loistavaa! Tää oli nyt kolmas kerta kun siellä käytiin. Tarkoitus olisi mennä seuraavan kerran joskus elokuun alussa. Illalla Ilja pääsikin sitten tuurailemaan Vauhtia Mouhistreeneihin. Ja meinas kuolema tulla. :D Mulla alkoi kauhee räkätauti ja mittasinkin pariin kertaan ennen treenejä kuumetta, mutta kun ei ollut, niin treeneihin vaan. Ei ollut ehkä paras idea. :D Rata oli 25 estettä pitkä ja ekasta kierroksesta selvisin vielä suht hengissä, mutta tokalla kierroksella Marko sanoi, että tehdään nollatreeninä ja kolme yritystä. Eka yritys kosahti jo esteelle 8, kielto putkelta. Toka yritys kosahti esteelle 21, kun jalat oli jo ihan maitohapoilla ja olis pitänyt tehdä puomin jälkeen persjättö ja olin aivan totaalisen myöhässä, jollain peitin takaakierrettävän esteen ja Ilja luki viereisen esteen. Ennen vikaa yritystä Marko varoitteli että oksennuksesta tulee sitten 10€ sakko, lupasivat sentään kantaa mut ulos jos pyörryn. :) Vikalle yritykselle lähdettäessä tuntui että jalat ei liiku enää minnekään, mutta niin vaan tehtiin rata nollana läpi. Huh! Rääkki kyllä näkyi seuraavana aamuna, olo oli kuin katujyrän alle jääneellä ja oli pakko soittaa töihin, että oon kipeenä. Nyt sit yritetään saada itsemme pejantaiksi kuntoon, koska sillon olisi luvassa Janitan koulutus Turussa ja sinnehän mennään vaikka pää kainalossa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti