perjantai 13. toukokuuta 2011

Niin miehekästä :D

Kyllähän mä olen aina tiennyt että Vauhti pitää vaatteista, mutta katsokaa nyt kuinka onnelliseksi yksi pieni VAALEANPUNAINEN harja voi toisen tehdä <3Tätä mieltä meillä muuten oltiin pääsiäisestä ja virpojista


Ilja sai viime vkonloppuna SM-nollat kasaan! Niin siistiä! Rupes oleen jo vähän paniikki niiden kanssa ja kalenteri oli joka viikonlopun osalta täynnä suunniteltuja kisoja, mutta nyt saa hyvillä mielin pyyhkiä osan niistä pois. Ihanaa!
Mä en oikeesti tiedä mitä on tapahtunut... Ekalla radalla meidän etenemä oli tuloslapun mukaan muistaakseni 3,88 WTF?!? Siinä oli pakko olla joku laskuvirhe etenemän osalta, koska Ilja ei oo koskaan saanut noin hyviä etenemänopeuksia, eikä se edes tuntunut mun mielestä niin nopealta... Ja hyppärilläkin päästiin ihanneaikaan mikä oli mulle erittäin suuri yllätys, koska rata oli päivän viimeinen (kolmas) ja rimat oli täydessä korkeudessa ja oli tosi lämmin keli. Okei, ihanneaika oli laskettu 3,5 etenemällä, mutta silti. Me päästään yleensä juuri ja juuri ihanneaikaan tolla etenemällä jos rata on ollut täysin puhdas (ja rimat 30cm:ssä). Onko musta tullut vaan niin vauhtisokee Iljan suhteen Vauhdin myötä vai onko se nyt oikeesti hyvässä iskussa...? Joka tapauksessa aivan loistavaa, että se rupee oleen hyvässä kisakunnossa piiitkän talvitauon jälkeen. Harmi vaan, että meillä on niin vähän nollia tänä vuonna, ettei niillä ole mitään asiaa Tamskin SM-joukkueeseen. :( Viime vuonnahan hakusysteemi joukkueeseen oli vähän erilainen ja meitä ei huolittu joukkueeseen, koska ihanneaikaan pääseminen on aina vähän hilkulla vaikka meno onkin yleensä aika varmaa. Ja kuinkas viime vuonna kävikään; Ilja oli Tamskin mineistä parhaiten pärjännyt koira... Kyllä sillon otti päähän, kun ei päästy joukkueeseen! Ja nyt kun hakusysteemi muuttui oikeesti tasapuoliseksi ja reiluksi (tulokset ratkaisevat), me ollaan kisattu niin vähän, ettei meillä ole mitä luultavammin tarpeeksi nollatuloksia joukkueeseen pääsyn kannalta (tästähän voi syyttää vain ja ainoastaan itseään). Tämän vuoden SM-kisojen piti olla Iljan viimeiset, mutta ehkä meiän täytyy yrittää nyt sit vielä vuoden päästä uudestaan ja yrittää kasata enemmän nollia. :) Ilja tulee siis luultavasti saamaan vielä ainakin yhden aktiivisen kisakauden... ;)

Meillä on aivan huippu viikonloppu jälleen edessä. Huomenna mennään Iljan kanssa kisaan Janakkalaan ja siitä Nooralle Hämeenlinnaan yöksi. Sunnuntaina lähdemme teinien kanssa Turkuun treenaamaan Janitan tunnille. Su aamulla olis tarkoitus käydä tarkastamassa vähän miltä ykkösten radat näyttävät... ;)

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

Ai niin, musta tuli muuten tänää ensimmäistä kertaa täti. <3 Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti