lauantai 11. kesäkuuta 2011

Pikapäivitystä

Nyt on pakko tehdä pikainen päivitys, koska lauantai on ansainnut ihan oman päivityksensä.
Paljon kaikkea on tapahtunut kuukaudessa... Tuo meidän Janakkala-Hämeenlinna-Turku vkoloppu meni loistavasti. Iljalle ei tullut nollia kisoista (oisko ollut pikkasen yliaikaa molemmilta radoilta), mutta muuten oli tosi kivaa! Kiitos Nooralle meidän majoittamisesta! Ja arvatkaas mitä Vauhti haluaa: oman kanin. :D Nooralla oli kani ja Vauhti ei voinut jättää sitä rauhaan. Se tuijotti, vinku, haukku ja vahti kania. Eipä meinannut yöstä tulla mitään, joten Elmo joutui yöksi vessaan ja niin Vauhtikin pystyi nukkumaan. Yllättävän hyvin kaikki koirat tulivat toimeen keskenään. Paitsi Entti raasu pelkäsi Iljaa. :D Ei se koko vaan se ego!
Sunnuntaina kävimme Turussa Janitan yksityistunnilla ja oli kyllä jälleen niiiin loistavaa opetusta! Ja mikä parasta, Vauhti teki hommia. Se ei ollenkaan lähtenyt haahuilemaan edellisten kertojen tapaan. Jes! Ei me hyviä oltu, mutta sillä ei ollut mitään väliä, koska Vauhti oli vaan niin super. :)

Seuraavana viikonloppuna meillä oli lauantaina Juha Ruokosen koulutus ja sunnuntaina Elina Jänesniemen. Juhan koulutus oli tosi kiva. Rata oli perjaatteessa helppo, mutta siitä löytyi paljon perusohjauksia, joita sitten hiottiin. Treeni oli just hyvä Vauhdille, tehtiin paljon pieniä treenipätkiä. Koulutuksen lopussa Juha antoi kaikille pienen palautteen ja Vauhdista sanoi mm. että haluaisi nähdä siinä enemmän sellaista raivoa. Tiedetään, mäkin haluisin! Mutta en tiedä kuinka se saadaan irti tosta. Tai ennemminkin kuinka se saadaan tohon tekemiseen...
Sunnuntain Elinan koulutus oli jotain niin mahtavaa. Pääsee kyllä mun "lempikouluttajalistalla" kärkikolmikkoon! Tuli niin paljon taas uutta asiaa ja opittavaa. Jännitin etukäteen et kuinka Vauhti käyttäytyy täysin vieraassa paikassa, että meneekö vaan haisteluksi ja haahuiluksi, mutta vielä mitä. Sehän oli hieno! :) Kotiläksyksi saatiin kontaktieste/putki erottelu. Ongelmana niissä on, että Vauhti menee kontaktille... Tietää ainakin mitä ollaan treenattu. :D

Ilja pääsi muuten sittenkin SM-joukkueeseen. Ei tosin Tamskin, vaan Harrastavien westien. :) Mahtavaa! Iso kiitos Maijulle, kun pyysi meitä. Hienoa päästä edes kerran kokemaan joukkuekisa Iljan kanssa. Yritämme tehdä parhaamme! :) Kauhee kun mua on jo ruvennut jännittämään SM-kisat... Ensi viikolla vielä jotain-pientä-kivaa-treenit ja sit vaan näytetään Nastolassa mitä osaamme. :) Pikkumusta joutui muuten parturiin ja sai kesätukan asiaankuuluvalla irokeesillä. :D Laitan kuvan myöhemmin.

Vauhti saavutti perjantaina yhden rajapyykin elämässään: 18kk tuli täyteen ja sitä myöten me ollaan kisaikäisiä. :) Jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti